Prikkelen & Ontwikkelen tijdens Festival Bombarie

Tijdens Festival Bombari in Utrecht is op 23 juni de congresdag Prikkelen & Ontwikkelen, bestemd voor professionals die werken voor kunst en cultuur op school en in de vrije tijd. Het LKCA, verantwoordelijk voor de programmering van deze dag, heeft een uitgebreid programma samengesteld met lezingen, workshops, praktijkvoorbeelden en voorstellingen. 

 

Ooit was er een moment waarop je voor het eerst ontdekte dat de wereld mooier is met verhalen, dat een beeld je kan ontroeren, of dat jij ook zelf prachtige muziek kunt maken… Die eerste prikkel, daar draait het om bij Prikkelen & Ontwikkelen

 

Hoe kun je een prikkel organiseren bij kinderen? Bij jongeren of ouderen? En daarna? Hoe houd je hun aandacht vast en zet je die eerste prikkel om in structureel ontwikkelen van talent? Vind de antwoorden tijdens de congresdag Prikkelen & Ontwikkelen van Festival Bombari op 23 juni.

 

De dag start op twee verschillende tijden met twee verschillende openingsprogramma’s. Vanaf 11.30 uur kun je kiezen uit een uitgebreid programma van lezingen, workshops, praktijkvoorbeelden en voorstellingen. Er is voor elk wat wils met sessies over cultuur in het basis- of voortgezet onderwijs, cultuur in de vrije tijd en sessies over cultuurbeleid. Je kunt ervoor kiezen alleen sessies uit je eigen werkveld te volgen of juist eens een kijkje nemen in de keuken van een ander.

 

Kom vast in de sfeer op de festivalsite

Prikkelen & Ontwikkelen tijdens Festival Bombarie