icc-cursus VERNIEUWD

Voor iedereen die nog beter toegerust wil zijn voor het werk als interne cultuurcoördinator.

 

Wil je nog beter toegerust zijn voor je werk als interne cultuurcoördinator? Volg dan de vernieuwde ICC-cursus Zeeland. De training is leerzaam en inspirerend voor zowel nieuwe als gecertificeerde cultuurcoördinatoren en groepsleerkrachten, omdat actuele ontwikkelingen in cultuureducatie de revue passeren. In de bijeenkomsten krijg je daarnaast ingrediënten aangereikt voor het schrijven van een cultuurbeleidsplan, of een update van het bestaande cultuurbeleidsplan op school.

 

 

 

Groepsleerkrachten en icc'ers van Zeeuwse basisscholen kunnen zich tot en met 30 september inschrijven voor de ICC-cursus Zeeland. De cursus - in een vernieuwde opzet - is ingeschreven bij het Lerarenregister als een professionaliseringsactiviteit van vijftig registerpunten. Benieuwd naar de ervaringen van eerdere deelnemers? Bekijk onderstaand filmpje over hun ervaringen met de training en de daaropvolgende verdiepingsbijeenkomsten.  

 

Aanmelden

De ICC-cursus Zeeland wordt gegeven op locaties in Middelburg en Goes. De cursus duurt negen dagdelen (7 x cursus + 2 verdiepings-bijeenkomsten) en wordt gehouden op woensdag 17 januari, 7 februari, 28 februari, 14 maart, 11 april, 9 mei en 23 mei 2018 van 15.30 tot 19.30 uur.

Aanmelden kan tot en met 30 september 2017 via contact@cultuurkwadraat.nl. 

Lees ook